Schimba
  1. Salut Oaspete, pentru a avea acces deplin trebuie să te înregistrezi. Click în dreapta pe butonul înregistrare şi creează un cont rapid, fie alegi formularul site-ului sau şi mai rapid prin facebook.
  2. Oaspete, citeşte cu atenţie Regulamentul pentru a nu fi sancţionat/ă pe viitor! Şedere plăcută în continuare.

Photoshop

Discuție 'Galerie' începută de robbie, Apr 10, 2012.

1. robbie Ninja

Vreau sa ma apuc si eu de Photoshop, dar nu prea stiu de unde sa incep.....cine imi poate recomanda si mie niste tutoriale pls...:)
  2. TopSecret Chunin

samoila92 și ionixman apreciază asta.
  3. ionixman Shinigami

4. alexis Jonin

Si eu m-am lovit de aceasta problema acum cativa ani cand am lucrat prima data in PS.Nu stiam sa fac nimic.Eram oarecum invidios pe ceilalti cand le vedeam avatarele,semnaturile...usor,usor am inceput sa prind esentialul...dupa care...e floare la ureche :))
    Sfatul meu ar fi asta...Youtube&Google e mare...cauta tutoriale...ce iti trece tie prin cap...EX:tutorial text in flacari sau...tutorial fulgi de zapada...orice iti vine in minte...
    mariusils apreciază asta.
  5. KeKeGeNKaY Moderator Global

Incercati tutorialele celor de la creativemonkeyz.com sunt foarte utile, foarte bune, bine structurate si explicate si pe nivele BASIC si next level ... +HD !
    Spor la munca!
    Cius!
    Redom, Bless, KyubiVal și 1 alte persoane apreciază asta.
  6. mariusils Shinigami

Sper ca nu e prea tarziu dar uite aici un tutorial despre
    Imbunatatirea fotografiilor

samoila92, ozlem și ella78 apreciază asta.

Distribuie